Bio

294947_308647779210069_1707460948_n

Ik werd in Roeselare geboren op 27 augustus 1986. Altijd al in bewondering voor de fotografie. Toen ik mijn eerste camera kreeg, was het nog een met rolletjes. Ik fotografeerde veel, maar moet toegeven dat ik meer mijn vinger fotografeerde dan iets anders. Ik was blij toen we in het gezin een digitale camera hadden. Een simpele camera, maar mijn honger werd weer even gestild. Ik probeerde verschillende zaken te fotograferen. De katten, onze schapen, laat ons zeggen…de huis-tuin- en keukenfotografie. Ik wilde beter worden, ik wilde er me in verdiepen, en ik hoopte om, eens mijn studies gedaan waren, mij wat verder te kunnen ontwikkelen. Mijn studies middelbaar onderwijs heb ik niet kunnen afmaken door mijn fysieke perikelen. Toen ik Jurgen leerde kennen, mijn man, maakte ik kennis met Thomas ook. Thomas was de eerste van ons die een digitale spiegelreflex had, en liet er ons op regelmatige basis mee kennismaken…

Once you go black, you don’t go back…zo is het ook in de fotografie. Niet veel later dan Thomas, hadden ook wij een digitale spiegelreflex. Ons eerste exemplaar was een Canon 350D. Ik heb veel plezier aan dit toestel gehad, en het is ook met dat toestel dat ik mijn avondonderwijs digitale fotografie in de kunstacademie volgde.

Omdat we vaak samen op stap gingen, en ondertussen ook van plan waren om samen expo’s te doen, probeerden we een naam voor ons drie├źn te vinden. We kwamen bij de naam Juthosa…een letterwoord voor Jurgen, Thomas en Saskia.

Juthosa is niet dood, maar ondertussen kwamen we te weten wat typeert aan ons…

We hebben elk een eigen stijl, onze eigen specialiteiten en voorkeuren. Om die duidelijk te maken, besloten we elk een eigen website op te starten. Geen mengelmoes van verschillende stijlen op een pagina, maar duidelijkheid.

Harde contrasten, oog voor detail, en niet te veel Photoshop. Geen studiowerk voor mij graag, als het om portretten gaat.

Dieren, product, landschap en architectuur, mijn favoriete onderwerpen.

 

Een gedachte over “Bio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *